СТОЛИЧНА ОБЩИНА - РАЙОН "ИЗГРЕВ"

СТАРТИРА РАЗШИРЕНИЕТО НА 23ДГ “ЗДРАВЕ” ЗА ТРИ НОВИ ГРУПИ

18.07.2023

Още три групи деца ще приеме скоро 23 ДГ „Здраве“. Въпреки трудностите от различно естество, стартирахме строителството на нов корпус.  

“Благодарение на усърдната и компетентна работа на нашата районна администрация от 2020г. насам, която успешно защити проектите си в програмата на Столична община, не е далеч времето, когато за всяко дете от “Изток”, “Изгрев” и “Дианабад” ще има място в детска градина и ясла.

Нашият район ще бъде първият софийски район, който трайно и кардинално ще разреши огромния проблем, принуждаващ хиляди семейства в столицата да търсят алтернативи на общинските детски заведения”, заяви кметът на район “Изгрев” д-р Делян Георгиев. Той уточни, че до броени месеци ще разкрием първите 400 нови места за децата в района като целта ни е скоро да отворим общо нови 900 места.

“Това е колосално постижение, кауза, която ни амбицира да я доведем до успешен край.Благодаря, на колегите от районната администрация на “Изгрев”, които доказаха, че са един мощен, подготвен и загрижен екип, работещ в полза на хората“, коментира още д-р Делян Георгиев.

Last modified: 18.07.2023

Comments are closed.