СТОЛИЧНА ОБЩИНА - РАЙОН "ИЗГРЕВ"

Новите тротоари и цялостното преасфалтиране на ул. „Латинка“ са готови

24.04.2024

За броени дни завършиха пилотните ремонтни дейности по изграждането на нови тротоари и цялостното преасфалтиране на ул.”Латинка” от бул.”Цариградско шосе” до ул.”А.П.Чехов” в ж.к.”Изток”.

За пръв път от много години уличното платно се преасфалтира цялостно в голям участък, без да се извършва така познатото ни “кърпене” на дупки. „Надявам се тази добра практика да продължи и с останалите вътрешноквартални улици, за което разчитаме на финансиране от страна на Столична община. Район “Изгрев” видимо продължава да се променя към по-добро и то с ускорени темпове“, коменира кметът д-р Делян Георгиев.

Той уточни, че администрацията продължава с подготовката за реализиране на още много благоустройствени дейности в кварталите, заложени в четиригодишния районен план.

„Имаме още много работа, защото град не се гради за ден, а един занемарен с десетилетия район, няма как да осъмне изцяло реновиран, като с магическа пръчка.

Въпреки всичко, като кмет на “Изгрев”, съм абсолютно уверен, че заедно ще успеем да постигнем още много за кварталите си в предстоящите години от новия мандат. Доказахме, че можем!“, каза още д-р Георгиев.

Last modified: 24.04.2024

Comments are closed.