СТОЛИЧНА ОБЩИНА - РАЙОН "ИЗГРЕВ"

Новата сграда на 30.ДГ „Радецки“ е почти готова

22.04.2024

На 90% е готов и новият корпус към 30 ДГ “Радецки” в ж.к.”Дианабад”. В него ще бъдат разположени четири градински групи.

През 2020г. буквално изградихме наново детската градина, която беше построена от етернитови плоскости. Тогава, само няколко седмици деляха района ни от риска да загуби финансирането за цялостния ремонт на заведението, но благодарение на бързата реакция на нашата администрация, успяхме да се впишем в сроковете.

„Това беше и първото ми голямо, значимо решение като новоизбран кмет, което трябваше да взема бързо, в спешен порядък и рискувайки недоволство от страна на родителите. Днес съм изключително щастлив и удовлетворен да видя плодовете на няколкогодишен, целенасочен и упорит труд. До броени месеци, “Изгрев” ще се превърне в първия софийски район, в който няма да има проблем с липсата на места в детските градини и яслите! За всяко наше дете ще има място в общинска детска градина. Една от моите големи цели за района, ще бъде изпълнена“, коментира кметът на район „Изгрев“ д-р Делян Георгиев.

Last modified: 22.04.2024

Comments are closed.