СТОЛИЧНА ОБЩИНА - РАЙОН "ИЗГРЕВ"

ПЪРВАТА ЧЕШМА ЗА КУЧЕТА В РАЙОНА Е В НОВИЯ МАЛЪК ПАРК В “ДИАНАБАД”

22.06.2023

Най-голямото междублоково пространство в ж.к.”Дианабад” е преобразено до неузнаваемост. В карето между бл.45-46, бл.43-44, бл.54 и бл.53 вече има нов, малък квартален парк.

Красиви детски съоръжения, пейки, алеи, парково осветление, два нови, големи паркинга и уреди за спорт на открито, радват живущите наоколо и гостите на квартала. За пръв път в район “Изгрев” имаме и комбинирана чешма с питейна вода за хора и домашни любимци.

Това е поредното изпълнено обещание към хората от 2019г. насам. Облагороденото пространство, което се простира на площ от седем декара, обхваща интересите на всички възрастови групи – от най-малките изгревчани, до най-възрастните наши съкварталци.

„Всяко междублоково пространство в кварталите трябва да изглежда по подобен начин. До края на тази година ще изградим още един подобен вътрешноквартален, малък парк в ж.к.”Дианабад” в пространството между бл.28 и бл.29 до ресторант “Карре”.

Въпреки недостатъчните финанси, стъпка по стъпка, през годините на мандата променяхме нашия район към по-добро. Резултатите са видими“, коментира кметът на район „Изгрев“ д-р Делян Георгиев.

Той е категоричен, че с мисъл, стратегия и обич към “Изгрев”, можем да постигнем още много, да направим кварталите си едно по-добро, европейско място за живот. Защото всички ние го заслужаваме!

Last modified: 22.06.2023

Comments are closed.