СТОЛИЧНА ОБЩИНА - РАЙОН "ИЗГРЕВ"

ОЩЕ ЕДИН МЕЖДУБЛОКОВ ПАРК ЩЕ ИМА В “ДИАНАБАД”

13.06.2023

Районната администрация на “Изгрев” започва мащабен, цялостен ремонт на второ, голямо междублоково пространство и на няколко детски площадки в ж.к.”Дианабад”. Предстои изграждане на алейна мрежа, подмяна на детските съоръжения и пейките в площта между бл.28 и бл.29 до ресторант “Карре”.

„През изминалите години на мандата изградихме изцяло ново парково осветление там, сега целта ни е да получим един завършен проект, създавайки втори, малък вътрешноквартален парк, който да бъде притегателно място за хора от всички възрасти. Допълнително ще изградим нова спортна площадка, ще изпълним и различни мероприятия по озеленяване“, заяви кметът на район „Изгрев“ д-р Делян Георгиев. Той е категоричен, че  качеството на живот в районите, силно зависи от състоянието на междублоковите пространства, околната среда и инфраструктурата.

„Инвестициите в тези приоритети винаги са добра идея, затова нашата районна администрация активно работи в посока създаване на нормални, модерни и качествени условия за игра, спорт, отдих и социални контакти.

Постигнахме много, въпреки финансовата рамка, в която сме поставени. “Изгрев” видимо се променя към по-добро, това ме радва и доказва, че когато има желание, последователност и дългосрочна стратегия на управление, могат да се постигнат много неща, считани за “немислими” назад в годините“, смята още д-р Георгиев.

Last modified: 13.06.2023

Comments are closed.