СТОЛИЧНА ОБЩИНА - РАЙОН "ИЗГРЕВ"

МАЩАБНИТЕ РЕМОНТИ НА ТРОТОАРИ В Ж.К. “ИЗТОК” ПРОДЪЛЖАВАТ

08.06.2023

В изпълнение на програмата на Столична община и по предложение на кмета на район „Изгрев“ д-р Делян Георгиев, всички тротоари в квартал “Изток” ще бъдат ремонтирани поетапно.

„Облагородяването на междублоковите пространства, достъпната градска среда, детските и спортни площадки, местата за отдих и социални контакти, трябва да бъдат приоритет за общината. Водени от това разбиране, в район “Изгрев” положихме големи усилия, за да променим кварталите си, да надмогнем десетилетията бездействие и безхаберие.

В този мандат ремонтирахме, изграждахме и осъвременявахме, въпреки обидно скромните за изгревчани финансови средства, с които разполагаме. Постигнахме много, “Изгрев” чувствително се променя към по-добро“, коментира д-р Георгиев.

Той уточни, че в момента се изгражда тротоар по протежение на цялата ул.”Тарас Шевченко” от ул.”Самоков” до бул.”Цариградско шосе”, като едновременно с това се работи и на  ул.”Пиер Дегейтър” и ул.”Еужен Поатие”.

„Уверен съм, че при правилно финансиране, план и желание за работа, може да се постигне много и София да се превърне в един красив и подреден град, град за хората“, заяви още д-р Делян Георгиев.

Last modified: 08.06.2023

Comments are closed.