СТОЛИЧНА ОБЩИНА - РАЙОН "ИЗГРЕВ"

НОВА УЛИЦА, ТРОТОАРИ И ПАРКИНГ ДО 11 ОУ „СВ. ПИМЕН ЗОГРАФСКИ“

07.06.2023

Стартирахме изграждане на второстепенна улица, тротоари ѝ и паркинг до западната ограда на 11 ОУ “Св. Пимен Зографски” в ж.к.”Дианабад”.

От създаването на квартала, улицата не е реализирана, заради което гражданите и учениците бяха принудени да газят през калта след всеки дъжд. През годините живущите в околните блокове, учителите от училището и голяма част от родителите, многократно са се обръщали с молби до общината, участъкът да бъде асфалтиран.

„Щастлив съм, че районната администрация в “Изгрев” успя да защити проекта пред Столична община. Това доведе и до реалните строителни дейности днес. По този начин още един петдесетгодишен проблем на района ще остане в историята.

През нашия мандат постигнахме много, реализирахме редица важни за общността ни обекти, а район “Изгрев” видимо се променя към по-добро.

Благодарение на компетентната работа на нашата администрация отново доказахме, че когато има желание, няма невъзможни неща и можем да направим много за кварталите си, въпреки трудностите. “Изгрев” го заслужава“, коменира кметът на района д-р Делян Георгиев.  

Last modified: 07.06.2023

Comments are closed.