СТОЛИЧНА ОБЩИНА - РАЙОН "ИЗГРЕВ"

ДЕЛЕГАЦИЯ ОТ УЛАН БАТОР ГОСТУВА НА РАЙОН “ИЗГРЕВ”

25.05.2023

Делегация от Улан Батор, столицата на Монголия, бе на посещение в район “Изгрев”. Групата бе водена от председателя на общинския съвет на азиатския град и включваше в състава си общински съветници, представители на районни администрации и експерти от различни области.

Запознахме гостите с методите на работа на нашата община, постиженията за мандата, нововъведенията и бъдещите насоки за развитие на район “Изгрев”.

Споделихме големия опит на България в областта на образованието и новите практики, които училищата и детските ни градини въвеждат в момента.

Монголските гости бяха впечатлени от качеството и темповете на строителство на новите детски градини в нашия район, организацията на работа на администрацията, както и от историята и културата на нашата прекрасна страна.

Делегацията бе приета и от председателя на Столичния общински съвет Георги Георгиев, с когото обсъди добрите практики и опита на София в различни обществени сфери.

„За пореден път служителите на район “Изгрев” доказаха, че работят на високо, професионално ниво. Стриктната организация, съобразена с международния протокол и изискванията на дипломатическите традиции, затвърдиха уважението на гостите към нашата администрация“, коментира кметът на район „Изгрев“ д-р Делян Георгиев.

Last modified: 25.05.2023

Comments are closed.