СТОЛИЧНА ОБЩИНА - РАЙОН "ИЗГРЕВ"

Д-Р ГЕОРГИЕВ ПОСЕТИ 105. СУ„АТАНАС ДАЛЧЕВ“

28.04.2023

Кметът на район „Изгрев“ присъства на откритите уроци по химия, физика, биология, математика и география в деня на отворените врати в 105 СУ “Атанас Далчев”.

„Благодарение на усилията на директора и учителите, 105 СУ заслужено се нарежда сред най-елитните софийски средни училища. Директорът г-жа Цветанка Костадинова ме запозна с материалната база, новата библиотека, модерните СТЕМ – кабинети и класни стаи, киносалона, системата за сигурност и др. Поздравявам г-жа Костадинова и учителския колектив, които са създали тази прекрасна и съвременна учебна среда за децата на “Изгрев”, заяви кметът на района д-р Делян Георгиев.

Той допълни, че ако имаме късмет, при подбора на обекти от Министерство на образованието, с европейско финансиране ще санираме училището и ще го разширим с още десет нови класни стаи. „Нашата районна администрация изготви всички проектни предложения и документи, а Столична община кандидатства по програмата. Нашето училище е първо в списъка, което ни дава надежда за успех“, каза още д-р Георгиев. Според него малката ни община отново показва, че когато всички работим заедно, можем да постигнем много!

Last modified: 05.05.2023

Comments are closed.